Olimpia

 2012.07.03. 12:18

Azt azért nem gondoltam, amikor kijöttem, hogy majd rettegve fogok tekinteni az olimpiai játékok közeledtére, pedig egyre inkább itt van a nyakamon.

Nem lehet anélkül sétálni egy utcasarkot sem, hogy ne találna pofán valami vele kapcsolatban. Ráadásul Starbucks szempontból szinte minden téren vészjósló a dolog, beleértve az utazást, meg azt is, hogy egybeesik a ramadánnal, ami egy arabok uralta környéken található Starbucksnál azt jelenti, hogy amint lemegy a nap, az arabok nekilátnak tobzódni. Éjfélig leszünk nyitva, ami miatt a zárás el fog tartani simán minimum hajnal. Tuti mindenki törni is fogja majd magát, hogy megkapja a zárást...

Talán a közlekedéssel lesz egy kis mázlim, mert nem kell metróval mennem, ami már most mindenki azt mondja, hogy a tömeg miatt használhatatlan lesz.

Úgy jöttem ki, hogy na, majd az olimpia alatt, hogy meg fogom szedni magam erre telibe olyan helyen melózom, ahol a jatt elég elhanyagolható( na persze annál meglepőbb mindig megkapni). Jah amúgy kiderült, hogy a mostani fizetésemből levontak, mert az előzőben túlfizetésben részesültem. Ami mondjuk nem tudom, hogy lehet dehát ez van :) Valószínűleg a fizetési osztály elég erőteljesen tisztában van vele, hogy munkájukat nem épp a helyzet magaslatán végzik, ennek köszönhető az is, hogy arra sem válaszolnak miért vagyok 2 hónap után is a legmagasabb fizetendő adósávban, annak ellenére, hogy adóznom sem lenne szabad az angol jogszabályok értelmében( ugyanis az első évben 7500 font jövedelemig adómentesnek kéne lennem).

Végezetül most nem aranyköpés ugyan de azért vicces, hogy egy albán pincér az imént, amikor Marcival kávéztunk egy kis helyen, megkérdezte, hogy honnan jöttünk és, amikor mondtuk h Hungary nem Puskást mondta nem is Pap Lacit hanem valami „Hiuládit” emlegetett fel, amiről utóbb kiderült, hogy tanulta történelemből, hogy az egyik albán uralkodó le akarta verni Hunyadit...

A bejegyzés trackback címe:

https://racsnigoestolondon.blog.hu/api/trackback/id/tr624625778

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása